Flamuri i ri i Autistanit fluturon për herë të parë

Më 12 gusht 2016, Flamuri i ri i Autistanit fluturon për herë të parë në botë, në Almaty të Kazakistanit.

 
 
Ky është versioni i 1m x 1,62m i Flamurit.
Imazhi është projektuar atje, në Pioneer Resort, Almaty, gjatë korrikut 2016.
 

Faleminderit shumë për Pioneer Concept, i cili na ndihmoi, dhe të cilët po ndihmojnë autistikën në Kazakistan.

Më shumë detaje dhe foto: Autistan.kz