Faqja e internetit e re e Autistan, e bërë me WordPress

Faqja e internetit e re e Autistan është duke u lëshuar, që nga 16 janari 2018, me WordPress.

Kjo është ajo që po shihni tani.

Do të zëvendësojë faqet më të vjetra statike për Autistan.org, të cilat janë përdorur që nga viti 2014.

Ne po përpiqemi të përkthejmë faqet tona në mënyrë që të jenë të arritshme për shumicën e njerëzve në planet, falë ndihmës së llojit të Lingotek.

Në frëngjisht, fjala "Autistan" përkthehet automatikisht nga "Autizmi" (që do të thotë "autizëm").
Ne po përpiqemi ta korrigjojmë këtë, por nganjëherë disa gabime mund të mbeten.
Mos hezitoni të raportoni ato, ose të na ndihmoni gjithsesi.

Faleminderit për durimin dhe mirëkuptimin tuaj.