[Shtypi artikull] "Një inteligjencë alternative" (nga gazeta belge "L'Echo")

Artikulli origjinal: https://www.lecho.be/entreprises/general/une-intelligence-alternative/10009078.html HISTORIA Një inteligjencë alternative  Autistic, Asperger, potencial i lartë, neurodivergjent, kaq shumë terma për të përcaktuar njerëzit atipikë, me një formë të inteligjencës alternative. Aftësitë tepër të injoruara nga kompanitë. Duke folur për "përmbledhje" për të përshkruar internimin e autizmit në institucione ose duke dhënë një "hollësi historike" që evokon tundimin e Read More …

 

                                                                                                                                                                                                                 Read More …

 

                     

 

                                 

Faqja e internetit e re e Autistan, e bërë me WordPress

Faqja e internetit e re e Autistan është duke u lëshuar, që nga 16 janari 2018, me WordPress. Kjo është ajo që po shihni tani. Do të zëvendësojë faqet më të vjetra statike për Autistan.org, të cilat janë përdorur që nga viti 2014. Ne po përpiqemi të përkthejmë faqet tona në mënyrë që të jenë Read More …

Flamuri i ri i Autistanit fluturon për herë të parë

Më 12 gusht 2016, Flamuri i ri i Autistanit fluturon për herë të parë në botë, në Almaty të Kazakistanit.     Ky është versioni i 1m x 1,62m i Flamurit. Imazhi është projektuar atje, në Pioneer Resort, Almaty, gjatë korrikut 2016.   Faleminderit shumë për Pioneer Concept, i cili na ndihmoi, dhe të cilët Read More …