Emërimi i Hugo Horiot si Ambasadori i Autistan në Francë

Në janar 2018, ne kërkuam Hugo Horiot nëse ai pranoi të ishte ambasadori i Autistan në Francë. Ai e njeh projektin tonë që prej një kohe të gjatë dhe ai u përgjigj pozitivisht dhe pa hezitim. Më 20 janar 2018, Këshilli i Ambasadorëve të Autistanit (AAC) e ka vërtetuar këtë emërim. I lindur në vitin Read More …

Faqja e internetit e re e Autistan, e bërë me WordPress

Faqja e internetit e re e Autistan është duke u lëshuar, që nga 16 janari 2018, me WordPress. Kjo është ajo që po shihni tani. Do të zëvendësojë faqet më të vjetra statike për Autistan.org, të cilat janë përdorur që nga viti 2014. Ne po përpiqemi të përkthejmë faqet tona në mënyrë që të jenë Read More …

Emërimi i Stephen M. Shore si Ambasador i Autistan në SHBA (shteti i Nju Jorkut)

Në gusht të vitit 2016, ne pyetëm Stephen M. Shore nëse ai do të donte të ishte ambasadori i Autistan në SHBA (për shtetin e Nju Jorkut). Ai e donte konceptin dhe ai pranoi. Më vonë, Këshilli i Ambasadorëve të Autistan (AAC) e ka vërtetuar këtë emërim. I lindur në vitin 1961, Stephen Mark Shore Read More …