Новото знаме на Аутистан лета за прв пат

На 12 август 2016 година, новото знаме на Аутистан лета за прв пат во светот, во Алмати, Казахстан.     Ова е верзија од 1м x 1,62м од знамето. Сликата е дизајнирана таму, во Пионер Resort, Алмати, во текот на јули 2016 година.   Многу ни благодариме на концептот на Пионер, кој ни помогна и Read More …