Нова веб-страница на Аутистан, направена со WordPress

Новата веб-страница на Аутистан моментално се објавува, од 16 јануари 2018 година, со WordPress.

Тоа е она што сега го гледате.

Ќе ги замени постарите статични страници за Autistan.org, кои се користат од 2014 година.

Ние се обидуваме да ги преведеме нашите страници со цел да им биде достапен на повеќето луѓе на планетата, благодарение на љубезната помош на Lingotek.

Во француски, зборот "Autistan" автоматски го преведува "Autisme" (што значи "аутизам").
Ние се обидуваме да го поправиме тоа, но понекогаш може да останат некои грешки.
Не двоумете се да ги пријавите, или да ни помогнете.

Ви благодариме за вашето трпение и разбирање.