Новото знаме на Аутистан лета за прв пат

На 12 август 2016 година, новото знаме на Аутистан лета за прв пат во светот, во Алмати, Казахстан.

 
 
Ова е верзија од 1м x 1,62м од знамето.
Сликата е дизајнирана таму, во Пионер Resort, Алмати, во текот на јули 2016 година.
 

Многу ни благодариме на концептот на Пионер, кој ни помогна и кој им помага на аутизмот во Казахстан.

Повеќе детали и слики: Autistan.kz