Projekti i Autonome Ambasadës Rajonale Autistan në Francë (Grenoble)

End 2017, Autistan diplomatik organizata marrë një kërkesë për autorizim nga Café Atypik në Grenoble (Francë) për të hapur një ambasadë dhe për të përdorur flamurin Autistan. "Atypik – Escape zakonshëm!" Ne besojmë se kjo është një iniciativë e shkëlqyer që do të bëjë më konkret praninë e konceptit të Autistan në Francë (një vend Read More …

Emërimi i Hugo Horiot si Ambasador i Autistan në Francë

Në janar 2018, ne kërkuam Hugo Horiot nëse ai pranoi të jetë ambasadori i Autistan në Francë. Ai e njeh projektin tonë që prej një kohe të gjatë dhe ai u përgjigj pozitivisht dhe pa hezitim. Më 20 janar 2018, Këshilli i Ambasadorëve të Autistanit (AAC) e ka vërtetuar këtë emërim. I lindur në vitin Read More …

Faqja e internetit e re e Autistanit me WordPress

Faqja e internetit e re e Autistan është duke u lëshuar, që nga 16 janari 2018, me WordPress. Është ajo që po sheh tani. Do të zëvendësojë faqet më të vjetra statike për Autistan.org, të cilat janë përdorur që nga viti 2014. Ne po përpiqemi të përkthejmë faqet tona në mënyrë që të jenë të Read More …

Emërimi i Stephen M. Shore si Ambasador i Autistan në SHBA (shteti i Nju Jorkut)

Në gusht të vitit 2016, ne pyetëm Stephen M. Shore nëse ai do të donte të ishte ambasadori i Autistan në SHBA (për shtetin e Nju Jorkut). Ai e donte konceptin dhe ai pranoi. Më vonë, Këshilli i Ambasadorëve të Autistan (AAC) e ka vërtetuar këtë emërim. I lindur në vitin 1961, Stephen Mark Shore Read More …

Flamuri i ri i Autistanit fluturon për herë të parë

Më 12 gusht 2016, Flamuri i ri i Autistanit fluturon për herë të parë në botë, në Almaty të Kazakistanit.     Ky është versioni i 1m x 1,62m i Flamurit. Imazhi është projektuar atje, në Pioneer Resort, Almaty, gjatë korrikut 2016.   Faleminderit shumë për Pioneer Concept, i cili na ndihmoi, dhe të cilët Read More …